Image Alt

Suggesties

Voorjaar

voorgerechten

Trio van hapjes
€21,50

Foie gras op een toast, gegrilde coquilles, gemarineerde zalm

Camembert
€18,50

met gebakken appeltjes geflambeerd met calvados

Wijngaardslakken
€16

Escargots

hoofdgerechten

Filet van bosduif
€29,50

met wintergarnituren

Steak Robespierre
€29,50

met rucola, gedroogde tomaten en parmezaan

Gebakken zalm
€28,50

met warme groenten

Pasta
€29,50

met boschampignons en truffel

Varkenshaasje
€28,50

met warme groenten en jagersaus

Lamskroon
€38

met warme groenten en thijm-honingsaus

Nagerechten

Sabayon
€15

met “Lindemans Kriek”

Appelstrudel
€12,50

met een bolletje vanille ijs

APERITIEVEN

Gin “De Hoge Boom” (kruidig) of (fruitig)
€14
Negroni
€14
Pornstar Martini
€13
Moscow Mule
€13

Brasserie De Hoge Boom
Hoogboomsteenweg 94, 2950 Kapellen
03 605 84 72
Openingsuren: maandag tot zondag van 10:00u – 23:00u